Àudio a CD o a arxiu de so

Recupera els teus vells discos de vinil, els teus cintes de casset, bobines d’àudio de magnetòfon. microcassettes, DAT. MiniDisc, pràcticament qualsevol format d’àudio, el convertim a un arxiu informàtic d’àudio (MP3, VAW, AIFF, OGG, iPod) o en suport disc CD

Discs de vinil (LP´s)
Cintes de cassette
Bobines de magnetòfon

Discs de vinil (LP´s)

Segur que tens discos de vinil que no pots tornar a escoltar. Recupera aquestes cançons, concerts, o aquells màgics nombres i gaudeix-amb qualitat digital (CD / MP3 / WAV).

Realitzem una neteja física abans de la conversió, i una “neteja” digital posterior abans de gravar els arxius de so en WAV, MP3, OGG o en disc òptic (CD).

COM FER UNA COMANDA
TARIFES ÀUDIO

Cintes de cassette

Els mítics “cassettes” ens han acompanyat durant dècades, a casa, al cotxe. Eren els “pen drive” de l’època. Recuperem els teus enregistraments i les traslladem a arxiu digital, o suport de disc òptic (CD).

Vam realitzar una “neteja Digital”, coneguda professionalment com a procés de “post-producció” abans de gravar els CD, o d’enviar-com arxiu de so en WAV, MP3, OGG.

Com fer una comanda

Bobines de magnetòfon

Recupera en CD o arxiu informàtic d’àudio, els teus velles bobines de magnetòfon, també conegudes com bobina oberta.

Recuperem els teus enregistraments i les digitalitzem

Vam realitzar una “neteja Digital”, coneguda professionalment com a procés de “post-producció” abans de gravar els CD, o d’enviar-com arxiu de so en WAV, MP3, OGG

Com fer una comanda

Els pendrive i discos durs externs han de ser nous, això es deu a motius de seguretat, els pot facilitar el client o bé nosaltres a uns preus molt competitius.

Sol·licita informació

HORARI

De dilluns a divendres

10:00h a 19:00h

Dissabtes

Tancat horari d´estiu

+34 93 417 37 39 +34 630 17 26 23

info@videoconversion.cat

Avinguda República Argentina, 38
08023 Barcelona

membre de

    Acepto la Política de Privacidad