Aquesta pàgina web és propietat de Santiago Soler Amo, amb domicili en Avinguda República Argentina, 38 Despatx 1 i Local 1, 08023 Barcelona, ​​telèfon +34 93 417 37 39 i correu electrònic: gestion@videoconversion.es

 

Política de Privacitat

Assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària.

Formulari de Contacte.

 

Facilitar un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, si marca la casella d’acceptació.

El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i al marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.

Un cop resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

Enviament de correus electrònics.

 

Per aquest mitjà, contestem les sol·licituds d’informació, i respondre les seves consultes o dubtes.

El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals

 

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds, donar-lo d’alta com a usuari i / o prestar-li els serveis que pugui contractar

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

  • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
  • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
  • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.
  • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

 

On i com sol·licitar els seus Drets

 

Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica, indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Seguretat de les seves dades personals

 

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

Actualització de les seves dades

 

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix ​​la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través de aquesta web.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

 

LEGISLACIÓ

 

Amb caràcter general les relacions entre Santiago Soler Amo amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyoles a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l’ús dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.