Preguntes freqüents

Cada cinta i el seu estoig s’etiqueten només entrar a les nostres instal·lacions, a l’etiqueta de control apareixen les dades completes del client, del nombre de cinta i de la feina a fer.

Un arxiu MP4 . Els MP4 són arxius de vídeo digital. Són molt fàcils de veure, editar i compartir. Són molt més versàtils que els DVD, si el client desitja un altre format digital, només ha d’especificar-ho

En el moment de realitzar la comanda, o de lliurar-nos el material, s’abona un 30% de l’import total calculat. A l’acabar els treballs es genera una factura pel total i es cobra l’import restant, per transferència bancària, amb targeta o en efectiu a les nostres instal·lacions.

El lliurament per a la majoria de les comandes és de 5 dies laborables. En comandes de volum (més de 30 cintes), els terminis habituals són de 10 dies laborables. El servei urgent té un increment del 50% sobre import tarifa.

En 720 x 576 píxels en proporció 4:3 en sistema PAL SD

En 1280 x 720 píxels en proporció 16:9 en sistema PAL HD

Segur que podem. L’extracció de cinta es tracta com una reparació de cinta i costa 9,00 €. Recordeu que és probable que la càmera de vídeo pateixi danys irreparables després de l’extracció.

Digitalitzem el cinema en Definició Estandar (SD) i en Alta Definició (HD). La captura es realitza escanejan fotograma a fotograma, y quan volem capturar a alta definició (1080 x 1920) el proces de escaneix es fá amb mes detall, sent un proces lent. El resultat es alta definició d´origen, també anomenada captura Nativa